Rondemiss

Rondemissen spelen een belangrijke rol bij een wielercompetitie. Maar wat doen ze precies? Een van de bekendste taken van een rondemiss is misschien wel tijdens de prijsuitreiking van een wielercompetitie de winnaar (of winnares) een bos bloemen en drie zoenen geven, maar dit is niet de enige verantwoordelijkheid die een rondemiss heeft. Een van de andere taken die zij hebben, is namelijk die van gastvrouw in de VIP tent. Hier beantwoorden zij vragen van mensen en promoten  zij de wielersport. Kortom, een rondemiss is visitekaartje van een wielerkoers.

Rondemiss worden

Een rondemiss wordt je niet zomaar. Zo moet je een representatief voorkomen hebben, want je bent immers het gezicht van de wielerkoers. Het uiterlijk en de uitstraling van deze missen zijn dan ook erg belangrijk. Ook moet een rondemiss sociaal en klantvriendelijk zijn. Naast deze voorwaarden stellen sommige organisaties die wielercompetities organiseren ook nog andere eisen aan hun rondemissen. Zo vinden een aantal verenigingen het belangrijk dat hun rondemiss ook enige betrokkenheid met de wielersport heeft. Herken jij jezelf in deze kwaliteiten en heb je affiniteit met de wielersport? Meld je dan nu aan als model bij Models INC-Int NL.  

Rondemissen boeken bij Models INC-Int NL

Wanneer je op zoek bent naar een rondemiss om de prijsuitreiking van een wielercompetitie vlekkeloos te laten verlopen, dan ben je bij Models INC Int. Nederland aan het juiste adres. Alle modellen die wij in ons bestand hebben, worden uitvoerig opgeleid om een goede indruk bij de bezoekers van je evenement te maken. Wil je meer weten over het boeken van een rondemiss bij Models INC International NL? Neem dan contact  met ons op.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa