Demonstrateurs

Demonstratrices en demonstrateurs worden ingezet in winkels voor een keur aan verschillende merken. Demonstratrices zijn inzetbaar voor vele productdemonstraties. Er zijn een aantal eigenschappen onmisbaar als demonstrateur namelijk; een goede uitvoering van je presentaties, je moet kunnen werken met verschillende partijen en procedures en regels leren toe te passen op ieder product. Tenslotte zijn demontratrices en demonstrateurs op zoek naar mensen die hun demonstratie dag in de winkel aantrekkelijk vinden en zijn  meester in verkopen.

Demonstranten weten de mensen duidelijk aan te spreken en proberen het maximale uit een demo-dag te halen. Demonstraties in de winkel geven de klanten de mogelijkheid om producten op een realistische vriendelijke manier te voelen en eventueel te proeven. Een in-store demonstratie is een mooie productbeleving met als doel de aankooplust te bevorderen. Soms werken demonstranten alleen en soms in teamverband met andere demonstrateurs en/of demonstratrices.

Werken als demonstrateur?

Je hoeft geen perfect model te zijn om te werken als demonstrateur. Ben jij spontaan genoeg en durf je te demonstreren? Laat het ons weten via contact of meld je aan via aanmelden.

Bent u op zoek naar demonstrateurs

Wij helpen u graag met uw demonstratie. Zoekt u demonstranten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een bericht  via de contactpagina.

Let op: Bij het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Leave this field empty


Let op: Bij het invullen van bovenstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement
Of bel +31 84 8720422 - Info@models-inc-int.nl
reviews
Elenora Adriana:Amanda, Zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij i love you
Jahlissa:Ik vind je lessen echt goed! Wordt inderdaad steeds een beetje zekerder en me moeder merkt het ook na jouw lessen ben ik altijd helemaal vrolijk omdat ik dan trots ben dat ik het heb gedaan.. wilde je daarvoor bedanken hihi, nu moet ik alleen nog doorzetten....... xxx Jahlissa