Beoordeeld met
9.4

Demonstratrices en demonstrateurs worden ingezet in winkels voor een keur aan verschillende merken. Demonstratrices zijn inzetbaar voor vele productdemonstraties. Er zijn een aantal eigenschappen onmisbaar als demonstrateur namelijk; een goede uitvoering van je presentaties, je moet kunnen werken met verschillende partijen en procedures en regels leren toe te passen op ieder product. Tenslotte zijn demontratrices en demonstrateurs op zoek naar mensen die hun demonstratie dag in de winkel aantrekkelijk vinden en zijn  meester in verkopen.

Demonstranten weten de mensen duidelijk aan te spreken en proberen het maximale uit een demo-dag te halen. Demonstraties in de winkel geven de klanten de mogelijkheid om producten op een realistische vriendelijke manier te voelen en eventueel te proeven. Een in-store demonstratie is een mooie productbeleving met als doel de aankooplust te bevorderen. Soms werken demonstranten alleen en soms in teamverband met andere demonstrateurs en/of demonstratrices.

Werken als demonstrateur?

Je hoeft geen perfect model te zijn om te werken als demonstrateur. Ben jij spontaan genoeg en durf je te demonstreren? Laat het ons weten via contact of meld je aan via aanmelden.

Bent u op zoek naar demonstrateurs

Wij helpen u graag met uw demonstratie. Zoekt u demonstranten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een bericht  via de contactpagina.

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl