Beoordeeld met
9.4

Wil een ontwerper het stempel haute couture krijgen, dan zijn er een aantal eisen waar aan voldaan moet worden. Zo moet er twee keer per jaar een collectie op de catwalk getoond worden en moet de ontwerpers een eigen atelier met minimaal 12 werknemers hebben. Er zijn dan ook maar een paar modeontwerpers die haute couturier mogen noemen. Denk dan bijvoorbeeld Giorgio Armani, Coco Chanel en onze eigen Viktor & Rolf. Omdat er maar weinig haute couturiers zijn, is het dan ook lastig om haute couture model te worden.   

Waar moet je als haute couture model aan voldoen?

Wil je een haute couture model worden, dan moet je aan specifieke eisen voldoen. Dit is, naast het feit dat er maar weinig haute couturiers zijn, nog een extra moeilijkheidsgraad. Zo moet je tussen de 1,74 en de 1,80 lang zijn. Langer mag niet, want dan wordt de kleding te kort. Ook moet je een bepaald gewicht hebben. Daarnaast is ervaring erg belangrijk. Vandaar dat het ook verstandig is om vroeg te beginnen en een goede opleiding tot haute couture model te volgen.

Aanmelden als haute couture model

Droom je van een leven op de catwalk? Meld je dan nu aan als haute couture model bij Models INC Int. Nederland. Dit kan door ons inschrijfformulier in te vullen of contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Haute couture model huren

Bij Models INC International NL is het ook mogelijk om haute couture modellen te boeken. Ieder van onze modellen krijgt een extensieve training in het lopen over de catwalk. Zij weten dus precies hoe zij kleding op de beste manier kunnen tonen. Ook werken wij samen met professionele hairstylisten, visagisten en fotografen. Bij Models INC Int. Nederland is het dus ook mogelijk om deze erbij te boeken wanneer u een haute couture model inhuurt. Wil je meer informatie over het boeken van modellen? Neem dan contact met ons op via info@models-inc-int.nl of bel +31 85 3016093.
 

Blog.

Models Inc Int NL heeft alles voor modellen. Denk aan een opleiding photoshoot en nog veel meer. Op onze weblog kun je nu tips voor modellen lezen.

Bekijk alle blogs
Nieuws.

Lees op onze nieuwspagina meer over de laatste ontwikkelingen bij Models Inc International zoals onze aankomende evenementen.

Bekijk het nieuws blogs
+31 85 3016093
info@models-inc-int.nl